Durvju atvēršana ar varu – kā labāk tās atvērt

Durvju iestrēgšana vai nejauša aizslēgšanās ir ikdienišķa problēma, kas skārusi daudzus. Šādā situācijā nešaubīgi pārņem panika un neziņa, kā rīkoties. Instinktīvi daudzi ķeras klāt laužņiem un cirvjiem, nodarot neatgriezenisku kaitējumu durvīm un slēdzenēm. Bet, kā informē Lockservice speciālisti, durvis var atvērt ar daudz saudzīgākām un profesionālākām metodēm. Jo sevišķi par profesionālu pieeju durvju atvēršanā jāpadomā tiem, kas savam dzīvoklim, mājai vai īpašumam izmanto metāla durvis. Metāla durvju atvēršana ir daudz komplicētāka un atvērt tās, nesabojājot durvis, vislabāk spēj meistari, kas pārzina šo durvju un slēdzeņu uzbūvi. Izmantojot zināšanas un pieredzi, durvju meistari spēj atvērt jebkuras durvis, neradot tām būtiskus bojājumus.

Durvis ir ļoti svarīgas katram mājoklim un katrai telpai. Tās salaužot, padarām ēku neaizsargātu, tādēļ svarīgi, lai pēc durvju atvēršanas durvis saglabātu savas funkcijas. Ja durvis atvērtas saudzīgi un pēc tam nepieciešama tikai slēdzenes nomaiņa, šī problēma ir atrisināma ļoti īsā laikā, savukārt, ja ar lauzni vai citu instrumentu nodarīsiet durvīm mehāniskus bojājumus, to salabošana var prasīt pat vairākas dienas. Dažreiz var būt nepieciešama pat durvju nomaiņa! Tādēļ, pirms ķeraties klāt pašu spēkiem, noteikti izsveriet, vai tas ir tā vērts vai tomēr priekšroka jādod profesionāļu iesaistei. Dažkārt noteicošs ir arī laiks. Piemēram, jā mājoklī ieslēdzies mazs bērns, risinājums ir jāatrod ātri. Arī tad, ja kavējat svarīgu tikšanos vai lidojumu, katra minūte var būt no svara. Ja atrodaties Rīgā vai tās tuvākajā apkārtnē, tad Lockservice meistari var ierasties pie Jums nekavējoties, savukārt, ja dzīvojat ārpus galvaspilsētas teritorijas, tad vispirms noteikti izvērtējiet, vai tuvumā nav sasniedzams meistars, kurš varētu palīdzēt. Jebkurā situācijā zinoša profesionāļa palīdzība var palīdzēt nosargāt durvis no sabojāšanas.

https://lockservice.lv

Ja tomēr esat atlauzis durvis paša spēkiem, noteikti pēc tam izvērtējiet durvju stāvokli. Ja durvis vairs atkārtoti nav iespējams aizslēgt vai tās nenoslēdzas, noteikti sazinieties ar durvju ekspertiem, kas palīdzēs novērtēt durvju stāvokli un sniegs padomus, kā tās salabot. Durvīm ir svarīgi būt drošām un izturīgām, tādēļ neattiecieties pret tām pavirši. Gan durvju, gan slēdzeņu bojājumi var būt īsts saldais ēdiens kramplaužiem. Durvju aizslēgšanās iemesli var būt ļoti dažādi, tostarp gan pazaudēta atslēga, gan nolietota slēdzene.

Izsaucot Lockservice durvju meistarus, varēsiet ne tikai atrisināt situāciju un atvērt durvis, bet arī noskaidrot, kāds bija durvju iestrēgšanas cēlonis un kā to novērst. Ja pie vainas bijusi tikai aizmirsta vai pazaudēta atslēga, tad dažkārt uzlabojumi nav nepieciešami, taču vairumā gadījumu problēma var būt arī slēdzemes nodiluma vai durvju nosēšanās dēļ, kad nepieciešama arī nomaiņa vai remonts.

1 Comment
  • Jurka
    Posted at 13:21h, 17 November Reply

    Prieks paziņot par to kad tagad arī kompānija M-Lux piedāvā augstas kvalitātes ātru durvju atvēršanu. Par ļoti patīkamu cenu piedāvājam, durvju atvēršana sākot ar 40 Eur Rīgā – https://m-lux.lv/durvju-atversana/

Post A Comment