Ja Jūsu durvis ir nokalpojušas mēs tās varam atjaunot – durvju remonts par izdevīgu cenu

Vai durvju remonts ir izdevīgs?
Durvis nolietojas dažādos veidos, tām sabojājas slēdzenes, tās gūst vizuālus defektus un dažkārt noveco, kļūstot pārāk vecmodīgas. Lai uzreiz nesteigtos iegādāties jaunas, vienmēr ir vērts apsvērt veco durvju atjaunošanu. Durvju remonts Rigassosserviss.lv darbnīcā dažkārt prasa vien vienu dienu, tādējādi varat atgūt durvju lielisko izskatu pavisam īsā laikā. Taču kad izvēlēties remontu un kad labāk ir iegādāties jaunas? To, vai remonts ir labākā izvēle, nosaka durvju stāvoklis un materiāls. Piemēram, koka durvju restaurācija mēdz būt dārgāka un sarežģītāka, tādēļ tās tiek remontētas retāk. Lai atjaunotu koka durvis, kas ir ļoti sliktā stāvoklī, nepieciešama profesionālu galdnieku iesaiste, kuri prot noslīpēt bojātās vietas un atrast piemērotus materiālus nokalpojušo detaļu nomaiņai. Savukārt metāla durvju remonts un atjaunošana SOS serviss darbnīcā tiek veikta ļoti bieži.

https://rigassosserviss.lv/durvju-remonts/

Tā kā metāla durvis ir ļoti izturīgas un ilgi kalpojošas, daudzo gadu laikā tām rodas nelieli vizuālie defekti, piemēram, izbalo vai atlobās krāsa, nodilst slēdzenes vai nepieciešami citi uzlabojumi. Remonta laikā durvīm var tikt veikti ne tikai kosmētiski uzlabojumi, kā noslīpēšana un krāsas kārtas atjaunošana, bet arī iekšējā pildījuma nomaiņa, uzlabojot durvju siltumizolāciju. Tāpat ļoti liela vērība atjaunošanas darbu laikā tiek pievērsta durvju slēdzenēm. Durvju remonts ir ideāls brīdis, kad vienlaikus izvērtēt arī slēdzeņu stāvokli un nomainīt slēdzenes uz drošākām un mūsdienīgākām.

Dažreiz, ja slēdzene ir kvalitatīva un salīdzinoši jauna, tai pietiek ar ieeļļošanu un iztīrīšanu, bet, ja slēdzene jau ir manāmi nodilusi, meistari iesaka slēdzenes nomaiņu, kas, kopā ar citiem uzlabošanas darbiem, ir paveicama gana vienkārši un ātri. Rigassosserviss.lv slēdzeņu klāstā pieejami vairāku ražotāju piedāvājums, tādēļ atbilstošu slēdzeni var atrast turpat darbnīcā un remontdarbi to dēļ neiekavējas.

Remonts ir lieliska izvēle arī tad, ja durvīm nepieciešami pavisam nelieli uzlabojumi, piemēram, krāsas nomaiņa, ja vēlaties durvis pieskaņot nesen pārkrāsotai mājai vai vēlaties atsvaidzināt dizainu. Tāpat arī durvīm par labu nāk regulāra apkope, apstrāde ar pretrūsas vai mitrumu izolējošiem līdzekļiem un slēdzeņu apkope. Arī šādi, nelieli uzlabošanas darbi ir paveicami, uzticot durvis SOS servisa speciālistiem. Veicot regulārus atjaunošanas un uzlabošanas darbus, durvis kalpos daudz ilgāk, tādēļ tā ir iespēja ietaupīt naudu ilgtermiņā.

Ja neesat drošs, ka durvju restaurācija ir izdevīgākā no iespējām, vispirms varat sazināties ar durvju meistariem, izstāstīt par durvju defektiem un uzzināt aptuvenās remonta izmaksas. Pēc tam varat šo summu salīdzināt ar jaunu, kvalitatīvu durvju iegādi. Rigassosserviss.lv durvju remontu veicēji varēs jums palīdzēt ar visu vajadzīgo informāciju un ieteikt, vai durvju atjaunošana ir labākā izvēle un cik daudz laika un līdzekļu remonts varētu prasīt.

No Comments

Post A Comment